Sorteer op
 • Napoleon CLEARion 50 doorkijk haard
  Napoleon CLEARion 50 doorkijk haard

  CLEARion van Napoleon Haarden.

  Leverbaar vanaf Augustus 2022. Meer informatie in onze showroom.

  De CLEARion™ 50" Elite doorkijk haard (127cm) is de eerste elektrische haard met doorkijk ooit. Een CLEARion™ Elite 127cm brede…

 • Napoleon CLEARion 60 doorkijk haard
  Napoleon CLEARion 60 doorkijk haard

  CLEARion 60" van Napoleon Haarden.

  Leverbaar vanaf Augustus 2022. Meer informatie in onze showroom.

  De CLEARion™ 60" Elite doorkijk haard (152cm) is de eerste elektrische haard met doorkijk ooit. Een CLEARion™ Elite 152cm…

CLEARion Elite

Mooier dan door een raam kijken

De Napoleon Clearion 50inch en 60inch Elite elektrische doorkijk sfeerhaarden hebben een sterke aantrekkingskracht. Laat je verleiden door het prachtige design van de haard en het strakke lijnenspel. Het sublieme design van het vlammenspel is uitnodigend om naar te blijven kijken.

De eerste doorkijkhaard met een mooi vuurbeeld én aan beide zijden glas. Zelfs een verwarming is aanwezig op deze luxe Napoleon haard. Maar dat was te verwachten op een kwaliteits sfeerhaard van Napoleon. De helderheid van het glas is met de afstandsbediening te regelen. Deze Napoleon Clearion kunt u instellen met 1) Transparant glas, 2) Half transparant glas of 3) Ondoorzichtig glas. Alles eenvoudig te schakelen met de druk op een knop.

Vanaf nu kun je wél door de muur zien.

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheid om deze doorkijkhaard in een scheidingswand te verwerken. Hang in de woonkamer uw TV boven de haard en aan de eetkamer zijde uw favoriete schilderij. Creëer de perfecte sfeer en ambiance aan beide kanten van de muur met de tunnelhaard van Napoleon.
Dit See-Thru model is leverbaar in 2 afmetingen: 127cm en 152cm breed.
De 127cm combineert perfect bij een 55inch TV (+/- 125cm breed). De 152cm past het mooist bij een 65inch TV (+/-147cm breed).  
Bezoek de sfeerhaarden showroom met Napoleon haarden in Almere voor meer inspiratie en advies.

Van helder glas naar melk glas?  Just Push the Button!

Afmetingen Allure van Napoleon haarden

 

​openingstijden adres Napoleon haarden

 

 

© 2021 - 2022 Moderne eFires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel